Van een wollige tekst naar een helder verhaal

Verder in gaan op de titel, eventueel verwijzen naar onderwerpen (energietransitie, klimaatadaptatie etc). Eindigen met een ‘actieve’ vraag. Waar kunnen we jou mee helpen?

1

Bekijk het project Zeeland

2

Bekijk de Impulsregeling infographic

3

Bekijk de Kenniskrant

Jouw vraag is onze uitdaging 

Van een wollige tekst naar een helder verhaal van complexe gegevens naar begrijpelijke informatie: de communicatie-experts van Helder en Duidelijk zorgen ervoor dat jij je doel bereikt.  

Wij luisteren naar je wens, analyseren de mogelijkheden, komen met creatieve oplossingen en zorgen ervoor dat jouw boodschap op de beste manier bij de juiste doelgroep komt.  

Wij zetten onze talenten in bij het vertellen van heldere verhalen over ingewikkelde onderwerpen die ertoe doen: klimaatverandering en klimaatadaptatie, de energietransitie, de woningbouwopgave, sociale cohesie, duurzaamheid en integratie. Want wij zijn ervan overtuigd dat verandering pas tot stand komt als duidelijk is waarom het nodig is.

Helder en Duidelijk heeft alles in huis voor een antwoord op jouw communicatievraag. Wij leggen complexe zaken helder en duidelijk uit. Dat kan in de vorm van een tekst, video, animatie of infographic. Het kan ook door middel van een bewustwordingscampagne, brainstormsessie, netwerkbijeenkomst of congres. We denken enthousiast mee, vragen door en zoeken naar creatieve oplossingen. Samen met jou vinden we de beste aanpak, voor de juiste doelgroep. 

Alles in huis 

Strategie en Campagne

Tekst en Redactie

Ontwerp en Vormgeving

Geluid en bewegend beeld

Evenementen en Bijeenkomsten

Trainingen en workshops

Wij vragen dóór 

Verandering komt pas tot stand als duidelijk is waarom het nodig is. Heldere communicatie draagt daaraan bij. En daar zijn wij goed in. 

Recente projecten

Onze opdrachtgevers